De beste lesauto van 2024

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wat zal 2024 voor ons in petto hebben? Velen zullen wellicht gaan voor het behalen van hun rijbewijs. U als rij instructeur kunt dan maar beter gesteld staan. Bij LesautoDeal huurt of koopt u een gloednieuwe of jong gebruikte lesauto voor de voordeligste prijzen!

De voordelen van leasen bij LesautoDeal

Wij werken met flexibele kilometer bundels waarbij we kijken welke bundel het beste bij u past. Wij hebben zes verschillende bundels variërend van 2000 km per maand voor € 730,- tot 7000 km per maand voor € 1059,-.  Blijkt het dat u toch meer of minder kilometers rijdt, dan kunt u tussentijds kosteloos de bundels aanpassen. Op deze manier kan uw leasecontract met u meegroeien wat zorgt voor een transparant, flexibel en eerlijk contract. 

In samenwerking met de ANWB bent u verzekerd van onze pechhulp die 24/7 beschikbaar is. Daarnaast ontvangt u bij pech of schade gratis een vervangende lesauto bij u thuis. De kosten voor onderhoud en reparaties zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Wilt u voor een korte periode een wagen leasen? Dat kan met onze shortlease! U betaald hierbij een kilometerbundel per dag en kunt na 1 maand het contract dagelijks opzeggen. 

Bij vragen of problemen kunt u te allen tijde contact met uw vaste contactpersoon opnemen of langskomen bij één van onze locaties in Nederland. 

Het leasen van een auto is hartstikke voordelig! Een auto leasen is gemiddeld € 130,- per maand voordeliger dan een lesauto kopen. Onze tarieven zijn zo voordelig dankzij onze samenwerking met Hertz Autoverhuur.  

Bent u enthousiast over het leasen van de beste auto van 2020 via LesautoDeal? Bekijk ons volledige aanbod en vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan via ons contactformulier. 

Heeft u een vraag? Bel of mail gerust!

085- 13 000 13 info@lesautodeal.nl
wij zijn nu bereikbaar

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.