De populairste lesauto van 2024

De uitstraling van je lesauto is van groot belang in het verkrijgen van leerlingen. Leerlingen willen in een moderne auto rijden die goed onderhouden is en er netjes uitziet. Hoe je een populaire auto kiest? Wij hebben de populairste auto’s voor je op een rijtje gezet. 

De voordelen van leasen bij LesautoDeal

Wij werken met flexibele kilometer bundels waarbij we kijken welke bundel het beste bij u past. Wij hebben zes verschillende bundels variërend van 2000 km per maand voor € 730,- tot 7000 km per maand voor € 1059,-.  Blijkt het dat u toch meer of minder kilometers rijdt, dan kunt u tussentijds kosteloos de bundels aanpassen. Op deze manier kan uw leasecontract met u meegroeien wat zorgt voor een transparant, flexibel en eerlijk contract. 

In samenwerking met de ANWB bent u verzekerd van onze pechhulp die 24/7 beschikbaar is. Daarnaast ontvangt u bij pech of schade gratis een vervangende lesauto bij u thuis. De kosten voor onderhoud en reparaties zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Wilt u voor een korte periode een wagen leasen? Dat kan met onze shortlease! U betaald hierbij een kilometerbundel per dag en kunt na 1 maand het contract dagelijks opzeggen. 

Bij vragen of problemen kunt u te allen tijde contact met uw vaste contactpersoon opnemen of langskomen bij één van onze locaties in Nederland. 

Het leasen van een auto is hartstikke voordelig! Een auto leasen is gemiddeld € 130,- per maand voordeliger dan een lesauto kopen. Onze tarieven zijn zo voordelig dankzij onze samenwerking met Hertz Autoverhuur.  

Bent u enthousiast over het leasen van een populaire auto bij LesautoDeal? Bekijk ons volledige aanbod en vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan via het onderstaande formulier.

Heeft u een vraag? Bel of mail gerust!

085- 13 000 13 info@lesautodeal.nl

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.